I Fokus

Låt dig inspireras av ny teknik inom vård & omsorg!

Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa är en konferens och mässa om införandet av ny teknik inom kommunal vård och omsorg. Välfärdsteknologin leder till ökad självständighet, trygghet och delaktighet i samhället om vi utgår från individens behov och förutsättningar. Tillgång till mässan är gratis. Mer kan du läsa här : http://mvte.se/

Medlemmar i Kommunal lyfter frågan om en legitimation för undersköterskor

Ett fantastiskt förslag som inte minst kommer öka säkerheten för våra kunder men även höja statusen för anställda inom vård och omsorg .

Läs mer här.

 

Sagac utsett till gasellföretag för tredje året i rad.

Allt hårt arbete och hängivenhet har även 2017 resulterat i att vi blivit utsedda till årets gasellföretag. Vi tackar alla våra medarbetare som gör sitt yttersta för att våra kunder ska få den bästa servicen i branschen!

Stockholm tar första steget för en mer äldrevänlig stad

Nyligen samlades ett 40-tal äldre stockholmare i Stockholms stadshus för att diskutera allt från samhällsservice och bostäder, till social delaktighet för äldre. Konferensen är en del i Stockholms stads långsiktiga arbete med att göra staden mer äldrevänlig. Klicka här för att komma till artikeln

Vi är en HBTQ diplomerad verksamhet

Nu har vår ledning gått genom Stockholm läns landstings HBTQ diplomering  med godkänt resultat.

Sagac öppnar ett nytt kontor i Haninge

Intresset för våra tjänster har blivit allt större i Haninge. Vi öppnar ett nytt kontor i Handen fr.o.m den 15 augusti 2017 . Våra kunder och anhöriga kommer kunna besöka oss för samtal och fika.
mån-fre, 08:00-17:00
välkommna!

Sagac har öppnat en ny utbildnings- och träfflokal i Solna

Kravet på kompetens är allt större och det är vi  på Sagac väl medvetna om. Här finns det möjlighet för mer än 30 personer att få information, träning och ny kunskap. Wiboms väg 25, Solna.

Gasell företag

Vi är väldigt glada att få utmärkelsen Gasell företag för andra året i rad. Utmärkelsen tilldelas av tidningen Dagens industri. Tack till alla våra medarbetare som gjorde detta möjligt.

Förbud mot anhöriganställning

Det blev förbjudet  med anhöriganställningar  i Stockholms stad fr.o.m 1 januari 2016 . Många av våra kunder som har en anhörig vårdare  kommer inte längre  kunna få vård  av sin närstående.

Årets företagare i Solna

Det är med stor glädje vi kan meddela att Sagac blev utvald till årets företagare i Solna. Efter många år av engagemang och hårt arbete har vi lyckats bli dem bästa i en av Sveriges finaste kommuner. Artikeln finner ni här.