Berättelser

Uttalanden från våra kunder och dess anhöriga.
  • Efter erfarenheter av dålig management av en större firma för hemtjänst letade min mor efter bättre hjälp i hennes hem. Efter att ha tittat på Stockholms kommuns hemsida anlitade hon SAGAC, trots att det var indikerat att de var speciellt språkligt anpassade till kunder från balkan länderna, och min mamma snarare pratar Värmländska. Hon har varit enormt nöjd med deras omsorg, hjälp och god mat. Som anhörig kunde jag konstatera att hennes hem var bra skött. När hon nyligen var tvungen att bli intagen på sjukhus kom en av de ansvariga på SAGAC och hälsade på henne. Min mor vill belysa hennes mycket positiva erfarenhet med SAGAC. Som anhörig instämmer jag helhjärtat.

    Susanne, Hemtjänst

  • När min mamma blev rullstolsbunden och skulle komma hem från rehabiliteringen skulle jag hitta en bra hemtjänst som skulle ta hand om henne. Jag var riktigt orolig hur det ska gå då jag visste att mamma var pedantisk person innan när hon kunde sköta sig själv. Man har hört både i media och genom bekanta hur dåliga hemtjänst företag kan vara och både det ena och det andra hur man misskötte de äldres behov. Jag hittade Sagac på nätet då jag ville helst att de skulle kunna språket mamma talar. Jag träffade deras representant och från första början kändes det bra. Sedan dess fram till idag har det fungerat utan problem. Sagac och deras personal är verkligen att berömma då de gör sitt bästa och lämnar aldrig sina kunder utan att de känner sig nöjda och belåtna. Jag och min mamma kan varmt rekommendera Sagac som hemtjänst utförare för de behövande.

    Tarik, Hemtjänst

  • Tusen tack för den fantastiska och fina hjälp I.S. fått av er på Sagac! Ni förgyllde hennes tillvaro genom ert personliga engagemang och trevliga förhållningssätt. Ni har bidragit starkt till att I.S. fick en trygg och värdig sista tid i sitt hem. Vi är verkligen tacksamma! ‌‌

    Viveka (dotter) , Staffan (son) , Hemtjänst

Hur kontaktar man er?

Tryck på kontaktknappen uppe på menyn så kan ni antingen skicka ett meddelande eller se vår besöksadress samt telefonnummer.

Erbjuder ni avlösning och kostar det?

Avlösare går att erbjuda vid akuta behov men även som en regelbunden insats. Avlösaren åker hem till vårdtagaren och tar över omsorgen för personen under en viss tid.
Det finns möjlighet för avgiftsfri avlösning via er kommun. Exempelvis erbjuder Stockholms Stad avgiftsfri avlösning upp till 16 timmar per månad.

Kan ni erbjuda personlig assistans?

Vi kan erbjuda personer med funktionsnedsättning service, råd och stöd genom hela processen från ansökan till val av assistenter. Vi arbetar hårt och ser till att du får assistans som utformas enligt dina behov och önskemål.

Är ni flerspråkliga?

Förutom svenska erbjuder vi hemstjänst på bosniska, kroatiska, serbiska och arabiska. Den mat som våra medarbetare tillreder är kulturellt anpassad.

Vad erbjuder ni?

Vi erbjuder bl.a. en helhetslösning inom hemtjänsten som omfattar allt från vård och omsorg, ledsagning, avlösning och måltidsservice till städning, tvätt samt kvälls- och nattjänster.